Chaccothage Blue PS

Chacco-Blue – Conthina

Född 2017, brun, 173 cm

Godkänd i Hannover, Holstein Global, Italien, Mecklenburg, OS-International, Rheinland, sydtyska förbunden, Westfalen, Zangersheide

Språngavgift: 1.200,€ (+ 7% moms.)

WFFS negativ

<-Chacoon Blue Chacfly PS ->

Den dominerande HLP-segraren!

Det blev en perfekt start för den noggrant framavlade Chaccothage Blue PS. Det blev seger i debuten när han belönades med 9,0 i hopphästprovet med Patrick Stühlmeyer på ryggen. Han segrade också vid sitt hingstprov i Adelheisdorf och fick 9,5 på hoppkapacitet och riktighet. För sin samarbetsvilja fick han drömpoängen 10,0. Med totalt 9,03 poäng utsågs han till klar vinnare i startfältet som innehöll 36 hästar. Nu väntar vi med stor spänning på första årgången föl!

Elithingsten Chacco-Blue

Fadern Chacco-Blue var trea i Aachen Grand Prix och vann Neumünster Grand Prix. Sedan 2015 finns Chacco-Blue med bland de tio bästa på WBFSHs världsranking över hoppförärvare och sedan 2017 ligger han överst på rankingen. Till Chacco-Blues mest framgångsrika avkommor hör bland andra silvermedaljören från EM och Global Champions Tours totalvinnare Explosion W/Ben Maher/GBR och Enrique Gonzalez/MEX Grand Prix vinnare Chacna.

Den sistnämnda var en av totalt åtta Chacco-Blue avkommor som deltog vid VM i Tryon/USA 2018. 2017 tog Chaquie/Shane Sweetnam/IRL lagguld vid EM i Göteborg. Runt 55 av Chacco-Blues söner är godkända.

Conthina PS

Moderns Conthina PS har tävlat framgångsrikt upp till 1,45 med Patrick Stühlmeyer i sadeln. Hon har verkat framgångsrikt i aveln och är mor till vice-Bundeschampion och vice – Oldennburger Landeschampion Charoothargos PS OLD (e. Chacoon Blue) och London Times som är framgångsrik i 1,35 hoppning.

Conthargos – Morfader

Morfader Conthargos, som även han är stationerad hos PS, har lämnat flertalet topphästar. Conchento PS/Luciana Diniz/POR, Easy Girl/Santiago Lambre/BRA, Connecticut/Matthew Sampson/GBR, Cocolina/Natalie Dean/USA, Cosa Nostra/Jeroen Dubbeldam/NED och Conthinder/Andrzej Oplatek/POL, för att bara nämna några. Närmare 20 av hans söner är kårade och bland dem OS-Segerhingsten och Hauptprämievinnaren Conthalou PS.

Fler framgångar

Mormodern Lemiotage var framgångsrik med sitt tävlingsnamn Aloubette upp till 1,45. Hon såldes på PSI Auktionen 2013.

I tredje led återfinns Argentinussonen Armitage som segrade i 1,50 hoppning med Marcus Ehning och senare med Guido Klatte. Den sistnämnde vann guld vid tyska mästerskapen för juniorer.

Translate »