Danciero

DANCIER – FLORISCOUNT

Född 2016

168 cm

Godkänd i: DWB, Hannover, Mecklenburg, Oldenburg, Rheinland, Sverige, Sydtyska förbunden, Westfalen,
Språngavgift: 1.300 € (+ 7% moms.)

WFFS negativ

Tia på ridbarhet!

Med drömpoängen 10 för galopp och ridbarhet, 9,5 på trav och 9 på skritt försvarade Danciero sin titel som Hannoveransk mästare med Eva Möller. I ett starkt startfält blev han sedan fyra i Bundeschampionatet efter att ha varit tvåa i kvalet. Nyligen underströk Danciero sin seger i det Westfalens hingstprov med ett fantastiskt hingsttest i Danmark, totalt 911 poäng och 10 för ridbarhet.

Drömhäst

Danciero är en riktig drömhäst och förärver sina fantastiska egenskaper till sina föl. Avkommorna imponerar med sina rörelser och är eftersökta bland talangscouter. Hans son Der Tänzer såldes för 45 000 Euro på Riedlingens fölauktion.

Dancier – segrar upp till Grand Prix

Dancieros far, Dancier har segrar upp till Prix St George och var champion i Hannovers test 2004. Dancieros mor var högt placerad i tävlingar för unga hästar. Morfadern Floriscount var andraplacerad i Burg Cup finalen i Frankfurt med Oliver Oelrich 2014. Sedan dess har dressyrhingsten blivit riden av uppfödarens dotter Patricia von Merveldt upp till Grand Prix nivå. Dubbel Hannoveransk Mästar

Translate »