For Romance II

FÜRST ROMANCIER – SIR DONNERHALL I

Född 2013, mörkbrun, 170 cm

Godkänd i:  Mecklenburg, Oldenburg, Rheinland, Sydtyska förbunden, Westfalen

Språngavgift: € 1.300,- (+ 7% moms.)

Endast frusen semin

WFFS: Inte bärare av anlaget

Otroliga debutår som avelshingst

Bland For Romances två första årgångar finns redan flera hingstar som godkänts i Vechta och Verden. Däribland Fortron och Friedrich der Grosse som gick till premieringen för Årets bästa hingst. Friedrich der Grosse var en av de dyraste på när han såldes på hingstauktionen för 240 000 Euro.

Framgångar på tävlingsbanan

Fontane tog brons vid Hannovers mästerskap med Jacob Schenk med betyget 8.9. HP Summer Breeze var andra reserv Champion vid Oldenburg Elite Mare Show. Vid tyska fölchampionatet in Lienen, var en hingst och ett stoföl placerade i finalen. En annan av hans döttrar såldes för toppris vid DSP Elite Foal Auction.

Själv framgångsrik

For Romance II har tävlat med topplaceringar i internationella unghästklasser och poängen har varit över 77%. Redan som unghäst visade han sina förmågor vid Bundeschampionatet och Oldernburgs Unghästchampionat för sexåriga dressyrhästar.

Vid PSI Auktionen såldes For Romance II för 700 000 Euro till Blue Mountain Farm men stannar hos sin ryttare för vidare utbilning och är därför tillsvidare tillgänglig för avel.

Translate »