Säsongen 2022

Bästa Uppfödare

Året 2011 fick vi möjligheten att öppna en seminstation på vackra Flyinges statliga stuteri.

Hingstar som Total Hope som blev segerhingst både av Burg-Pokal och i Lousidor-Preiz och Kannatol som placerade sig i Aachen Youngster-Tour, började sina karriärer här i Sverige och blev tack vare Ert insiktsfulla arbete, framgångsrikt insatta i Svensk avel.

Detta resulterade i många framgångsrika avkommor både i sporten och för aveln. Vi vill passa på att gratulera alla uppfödare som tidigt trodde på våra hingstar.

Vi vill också passa på att tacka Helena Torstensson, som under den här tiden varit huvudansvarig för seminstationen på Flyinge. Vi respekterar hennes beslut att av privata grunder söka nya utmaningar och vi önskar henne lycka till i framtiden.

Då vi i nuläget inte ser någon möjlighet att hitta en ersättare till henne som möter upp våra höga krav på hingsthållning har vi beslutat att flytta hem våra hingstar och stänga seminstationen på  Flyinge för 2022 i vår regi.

Men självklart kommer ni fortfarande ha tillgång till våra hingstar och att använda Flyinge som seminstation till era ston.

Beställningar går att göra genom våra kontaktpersoner 

Florian Darcourt:  För seminbeställning av våra hingstar eller om du vill ta ditt sto för inseminering på Flyinge. Mail florian@lovstastuteri.com eller Mobil +46 761 738 818.

Tobias Hanson:  Som många av er redan känner till genom Helgstrand dressage . Tobias är behjälplig att ta emot beställningar gällande våra dressyrhingstar.

tobias@vastrahoby.se     eller +46 7084 211 07.

Maria Ring: Vår nya Svenska säljrepresentantför seminbeställning,  avelsrådgivning och för alla Era frågor som rör vår verksamhet.

Maria är ofta på plats på vår hingststation i Tyskland och träffar hingstarna i deras hemmamiljö. Mail m.ring@schockemoehle.com    Mobil +46 702-768275

För orderbeställning kan ni också direkt kontakta vår hingststation i  Muhlen : mail deckstation@schockemoehle.com Tel +49 549 296 0100.  Fax +49 549 296 0111

Vi ser framemot ett fortsatt förtroendefullt samarbete med Er och

Önskar Er allt gott för framtiden!

Med vänlig Hälsning

Paul Schockemöhle

Translate »