Tre nya hingstar i avelsklass A

Tre nya hingstar i avelsklass A

Inför säsongen 2021 är vi stolta över att ha ytterligare tre hingstar i avelsklass A.

Fürsten-Look 95424 tilldelas A baserat på avkommornas goda resultat i gångarter/dressyr vid SWBs unghästbedömningar och i unghästklasser. Den äldsta SWB-avkomman är född 2015 och den första större kullen 2016. Fürsten-Look har 20 SWB-avkommor bedömda vid SWBs unghästbedömningar och hittills 2 tävlande SWB-avkommor. Hans avelsindex för dressyr är 133”

Total Hope 1307 tilldelas A baserat på avkommornas goda resultat i gångarter/dressyr vid SWBs unghästbedömningar och i unghästklasser. De äldsta SWB-avkommorna är födda 2016. Total Hope har 8 SWB-avkommor bedömda vid SWBs unghästbedömningar och hittills 6 tävlande SWB-avkommor. Hans avelsindex för dressyr är 148”

Totilas 95364”tilldelas A baserat på avkommornas goda resultat i gångarter/dressyr vid SWBs unghästbedömningar och i unghästklasser, inklusive Riksstovinnaren i gångarter 2018 Vesicula (SWB). De äldsta SWB-avkommorna är födda 2011. Totilas har 19 SWB-avkommor bedömda vid SWBs unghästbedömningar och hittills 2 tävlande SWB-avkommor. Hans avelsindex för dressyr är 144”

Alla tre är i vår hingstkollektion i år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »